Daring cooks: cassoulet ? o mancare spectaculoasa

Instructiuni de preparare Daring cooks: cassoulet ? o mancare spectaculoasa
Scurge fasolea si pune-o la fiert impreuna cu carnea de porc, dafinul si patrunjelul. Apa sa fie cam cu 2 degete mai sus de fasole. Fierbe la foc mic cam 45 -60 minute, fasolea sa fie putin moale. Scurge fasolea si pastreaza apa. Taie carnea de porc in cubulete si pune-o deoparte. Incalzeste cele 10 linguri de grasime si prajeste in ea carnatii. Scoate carnatii pe o farfurie.
In tigaie pune ceapa, usturoiulsi carnea de porc. Caleste pana ce ceapa devine moale si maronie. Pune amestecul din tigaie intr-un blender si fa din el un piure.
Incalzeste cuptorul la 180 C (mediu) Tapeteaza cu feliile de bacon o forma din ceramica sau sticla termorezistenta . Pune ½ din fasole. Deasupra pune 1/2din carnati, pulpele de rata si ½ di piureul din blender.
Acopera cu ¼ din fasole. Pune restul de carnati si piure. Acopera cu restul de fasole Toarna din lichidul in care a fiert fasolea, atat cat sa acopere putin mancarea. Pastreaza la frigider o cana din lichid Pune totul la cuptor pentru o ora Da focul la mic 140 C si mai lasa o ora Raceste si da la frigider peste noapte.
Ingrediente Daring cooks: cassoulet ? o mancare spectaculoasa
2 pulpe confit de canard
600 g fasole uscata alba,curatata de impuritati
500 g carne de porc grasa taiata in patru
1 foaie de dafin, 2 crengute de patrunjel
Cam 30 cm carnati facuti in casa
4 cepe,taiate rondele
3 catei de usturoi, taiati felii
150 g bacon, felii subtiri
10 linguri din grasimea de la confit de canard