DELICIU AFRICAN

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Ridicata

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare DELICIU AFRICAN

Bate ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana obtii o crema. Adauga treptat sucul, uleiul si nuca macinata. Intr-o farfurie, amesteca faina cu praful de copt, cacaua si scortisoara. Compozitia astfel obtinuta toarn-o peste crema de oua. Amesteca energic sau bate cu un mixer. Toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Lasa la cuptor timp de 40-45 min. Dupa ce s-a racit, tai-o in patrate. Separat, topeste ciocolata la bain marie. Cu jumatate din cantitatea de ciocolata imbraca prajiturelele cu nuca. Restul de ciocolata toarn-o uniform pe o bucata de hartie de copt. Dupa ce s-a racit, tai-o in patrate potrivit de mari. Acum urmeaza partea cea mai frumoasa, ornatul. Pe fiecare prajitura imbracata in ciocolata pune cu spritul mici gramajoare de frisca. Deasupra aseaza patratelele de ciocolata.Serveste dupa ce a stat la rece.

Ingrediente DELICIU AFRICAN

100 g nuca

4 oua

250 g zahar

200 ml ulei

200 ml suc de portocala

300 g faina

1 plic cu zahar vanilat

1 plic cu praf de copt

3 linguri cu cacao

1 lingurita cu unt

1 lingurita cu scortisoara

Pt decor

100 g frisca

250 g ciocolata cu lapte

Categorii