Deliciu cu hribi, parmezan si oua posate
Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Specific Romania. Cum sa faci Deliciu cu hribi, parmezan si oua posate
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Deliciu cu hribi, parmezan si oua posate
Retete "inspirate de toamna" Această rețetă delicioasă https://www.bucataras.ro/retete/hribi-sotati-cu-gorgonzola-si-oua-posate-88066.html mi-a făcut cu ochiul imediat ce am vazut-o la Rocsi (pe care o pup si ii multumesc pentru idee :-*). Am pregătit-o ieri, chiar înainte de a vedea acest concurs minunat, astfel încât nu am schimbat prea mult prezentarea (deoarece mi-a plăcut foarte mult cum era prezentat preparatul pregătit de Rocsi). Eu am folosit parmezan în loc de gorgonzola.
Ingrediente Deliciu cu hribi, parmezan si oua posate
400 g hribi
1 ceapă mică
1/2 ardei capia
2 linguri cremă de brânză
50 g parmezan
50 ml vin alb
sare
piper
1 linguriță ierburi de grădină
1 lingură ulei de măsline
pătrunjel verde
Pentru ouăle poșate:
3 ouă
1.5 litri apă
2 linguri oțet
sare