Deliciu cu hribi, parmezan si oua posate

Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Specific Romania. Cum sa faci Deliciu cu hribi, parmezan si oua posate

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Deliciu cu hribi, parmezan si oua posate

 

Retete "inspirate de toamna" Această rețetă delicioasă https://www.bucataras.ro/retete/hribi-sotati-cu-gorgonzola-si-oua-posate-88066.html mi-a făcut cu ochiul imediat ce am vazut-o la Rocsi (pe care o pup si ii multumesc pentru idee :-*). Am pregătit-o ieri, chiar înainte de a vedea acest concurs minunat, astfel încât nu am schimbat prea mult prezentarea (deoarece mi-a plăcut foarte mult cum era prezentat preparatul pregătit de Rocsi). Eu am folosit parmezan în loc de gorgonzola.

Ingrediente Deliciu cu hribi, parmezan si oua posate

400 g hribi

1 ceapă mică

1/2 ardei capia

2 linguri cremă de brânză

50 g parmezan

50 ml vin alb

sare

piper

1 linguriță ierburi de grădină

1 lingură ulei de măsline

pătrunjel verde

Pentru ouăle poșate:

3 ouă

1.5 litri apă

2 linguri oțet

sare

Categorii