Desert foi de napolitana cu crema de cocos
Reteta culinara din categoria Prajituri. Cum sa faci Desert foi de napolitana cu crema de cocos
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert foi de napolitana cu crema de cocos
Mie imi place mult cocosul dar nu prea fac prajituri cu el pentru ca si deoarece doar eu sunt fana cocos. Dar am zis sa mai fac si ce-mi place mie:)))))))))))))))))))
4 foi napolitana ( 20/29 cm) Crema 3 oua un praf sare 250 g unt cu 82% grasime 100 g ciocolata alba Milka 200 g cocos ras mai mare 150 g zahar 100 g biscuiti cu untIntr-o cratita de inox am pus untul taiat bucatele mai mici, am adaugat zaharul si am pus pe foc sa se topeasca, am amestecat continuu sa nu se arda zaharul, apoi am adaugat ciocolata bucatele. Am amestecat pana ce ciocolata a devenit fluida si am adaugat nuca de cocos. Am mai lasat pe foc cca 10 min la foc mic, amestecand continuu. Separat am amestecat ouale cu un praf de sare, apoi am tras cratita de pe foc si am incorporat ouale, amestecand energic . Am lasat sa se raceasca cca 20 min apoi am umplut foile de napolitatana. Am invelit foile umplute in folie alimentara si le-am bagat la frigider pentru cateva ore, apoi le-am portionat.
Ingrediente Desert foi de napolitana cu crema de cocos
4 foi napolitana ( 20/29 cm)
Crema
3 oua
un praf sare
250 g unt cu 82% grasime
100 g ciocolata alba Milka
200 g cocos ras mai mare
150 g zahar
100 g biscuiti cu unt