Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure

Reteta culinara Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure

 

Pe caldura aceasta nu iti vine sa dai drumul la cuptor, asa ca cel mai convenabil desert e cel preparat la rece, simplu, dulce-acrisor de la fructe, racoros si delicios!

Ingrediente Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure

400 g piscoturi Savoiardi

800 g iaurt grecesc

100 g zahar pudra vanilat

1 plic gelatina

3 lg sirop de mure

3 lg sirop de zmeura

200 g mure proaspete sau congelate

250 ml apa + sirop mure dupa gust

mure si zmeura

putina ciocolata

frisca pt moatze

Categorii