Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure
Reteta culinara Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure
Pe caldura aceasta nu iti vine sa dai drumul la cuptor, asa ca cel mai convenabil desert e cel preparat la rece, simplu, dulce-acrisor de la fructe, racoros si delicios!
Ingrediente Desert la rece cu piscoturi si crema de iaurt cu mure
400 g piscoturi Savoiardi
800 g iaurt grecesc
100 g zahar pudra vanilat
1 plic gelatina
3 lg sirop de mure
3 lg sirop de zmeura
200 g mure proaspete sau congelate
250 ml apa + sirop mure dupa gust
mure si zmeura
putina ciocolata
frisca pt moatze