Desert negresa cu cirese negre si nuca de cocos

Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert negresa cu cirese negre si nuca de cocos

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert negresa cu cirese negre si nuca de cocos

 

Pentru ca a inceput postul, incerc tot felul de combinatii pentru acest desert minunat. Aceasta este una din multele combinatii pe care le-am preparat de-a lungul timpului.

 

INGREDIENTE
500 ml apa minerala 1/2 lgt sare 100 g zahar 2 plicuri zahar vanilat 50 g ulei 150 g dulceata de cirese negre 500 g faina alba 50 g pudra de roscove 1 plic praf de copt 2 lg nuca de cocos

Intr-un bol se amesteca cu ajutorul unui tel apa cu sarea, zaharul, zaharul vanilat si dulceata de cirese negre, apoi se adauga uleiul. Se pune faina, praful de copt si pudra de roscove. Se amesteca bine totul pana devine un aluat omogen. Se adauga si nuca de cocos si se mai amesteca putin.

Se toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 35-40 de minute (se face testul cu scobitoarea). Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se pudreaza cu zahar farin si se portioneaza.

Pofta buna!

Ingrediente Desert negresa cu cirese negre si nuca de cocos

500 ml apa minerala

1/2 lgt sare

100 g zahar

2 plicuri zahar vanilat

50 g ulei

150 g dulceata de cirese negre

500 g faina alba

50 g pudra de roscove

1 plic praf de copt

2 lg nuca de cocos

Categorii