Desert pandispan cu merisoare si coaja de clementine

Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert pandispan cu merisoare si coaja de clementine

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert pandispan cu merisoare si coaja de clementine

 

INGREDIENTE
3 linguri de untura 1 cana si jumatate de zahar 2 oua 1/2 lingura de bicarbonat de sodiu 2 bucati clementine 420 gr smantana 3 cani de faina 1lingura ulei 150 ml lapte sare 2 plicuri de zahat vaniliat 100 grame de meriosare 100 ml zeama de la un compot de visine 1 lingura de cacao

Ingrediente Desert pandispan cu merisoare si coaja de clementine

3 linguri de untura

1 cana si jumatate de zahar

2 oua

1/2 lingura de bicarbonat de sodiu

2 bucati clementine

420 gr smantana

3 cani de faina

1lingura ulei

150 ml lapte

sare

2 plicuri de zahat vaniliat

100 grame de meriosare

100 ml zeama de la un compot de visine

1 lingura de cacao

Categorii