Desert pandispan pufos cu rahat
Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert pandispan pufos cu rahat
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert pandispan pufos cu rahat
Pufoane si delicioase!
Se amestecă albușurile cu jumătate din cantitatea de zahăr.
Se amestecă gălbenușurile cu zahărul și uleiul rămas timp de 3-4 minute.
Adaugam galbenusurile peste albusuri si le incorporam usor. Adaugam faina, praful de copt, esenta, coaja de lamaie rasa si rahatul taiat cubulete. Se incorporeaza usor si se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
Coacem pandispanul in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute sau pana trece testul scobitorii.
7. Pudrați cu zahăr pudră vanilat și lăsați la răcit. Cand este perfect racit putem portiona pandispanul . Poftă bună!
Ingrediente Desert pandispan pufos cu rahat
5 oua
200 g zahar
4 linguri de ulei
240-250 gr faina
1 plic de praf de copt
100 g rahat
coaja de lamaie
optional: esenta de vanilie
zahar pudra vanilat