Desert pandispan pufos cu rahat

Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert pandispan pufos cu rahat

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert pandispan pufos cu rahat

 

Pufoane si delicioase!

Se amestecă albușurile cu jumătate din cantitatea de zahăr.

Se amestecă gălbenușurile cu zahărul și uleiul rămas timp de 3-4 minute.

Adaugam galbenusurile peste albusuri si le incorporam usor. Adaugam faina, praful de copt, esenta, coaja de lamaie rasa si rahatul taiat cubulete. Se incorporeaza usor si se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.

Coacem pandispanul in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute sau pana trece testul scobitorii.

7. Pudrați cu zahăr pudră vanilat și lăsați la răcit. Cand este perfect racit putem portiona pandispanul . Poftă bună!

Ingrediente Desert pandispan pufos cu rahat

5 oua

200 g zahar

4 linguri de ulei

240-250 gr faina

1 plic de praf de copt

100 g rahat

coaja de lamaie

optional: esenta de vanilie

zahar pudra vanilat

Categorii