Desert pasca cu branza si ciocolata
Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert pasca cu branza si ciocolata
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert pasca cu branza si ciocolata
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca sursă de inspirație pasca poloneză de la Mirela, căreia îi mulțumesc și o pup. Eu am mai modificat rețeta pe ici pe colo: am pus și smântână în compoziție și am mixat separat albușurile (pentru a fi mai pufoasă) și am pus mai puțin zahăr (deoarece nouă nu ne plac prajiturile foarte dulci. Dacă doriți puteți să mai adaugați zahăr în compoziție.
Ingrediente Desert pasca cu branza si ciocolata
Pentru blat:
1 ou
50 g zahăr
100 g unt
150 ml lapte
150 g făină albă
2 linguri cacao
1 plic praf de copt
Pentru umplutură:
700 g brânză de vaci
120 g zahăr
4 ouă
100g smântână
esență de vanilie
50g griș
100 g stafide
Pentru glazură:
120 g ciocolată amăruie
50 ml lapte