Desert prajitura Ana

Reteta culinara din categoria Prajituri. Cum sa faci Desert prajitura Ana
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert prajitura Ana
O prăjitură de toamnă, cu foi de pandișpan, însiropate cu cafea, cremă de ciocolată, struguri și frișcă, cu dedicație, în avans, pentru sărbătoriții zilei: Ioachim și Ana. Desigur că o puteți pregăti în orice altă zi, pentru cineva drag, pentru că este delicioasă!
Ingrediente Desert prajitura Ana
Pentru foi:
5 ouă L + 1 albuș,
5 ml îndulcitor lichid,
75 ml ulei,
5 linguri făină,
3 linguri nucă măcinată,
O linguriță praf de copt Dr. Oetker,
Pentru însiropat:
300 ml apă,
Un plic ness (cafea solubilă),
2 ml îndulcitor lichid,
Pentru cremă:
250 cremă mascarpone,
70 g ciocolată neagră,
10 g zahăr vanilat Bourbon Dr. Oetker,
În plus: struguri, după gust,
Pentru decor:
200 ml frișcă lichidă