Desert prajitura cu foi, umplutura de dovleac si branza

Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert prajitura cu foi, umplutura de dovleac si branza

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert prajitura cu foi, umplutura de dovleac si branza

 

"Reteta romaneasca" Daca tot am descoperit anul acesta ca alor mei le plac deserturile cu dovleac, am pregatit aceasta prajitura cu foi cu cacao, combinata cu umplutura de dovleac si branza dulce de vaci. Este o combinatie super reusita, super delicioasa. Este de probat reteta, va garantez!

Ingrediente Desert prajitura cu foi, umplutura de dovleac si branza

Pentru umplutura de dovleac: 2 kg dovleac placintar curatat 150 ml sirop de gutui 1 lingura amidon 4 linguri ulei 2 stelute de anason scortisoara 2 lingurite vanilie coaja rasa de portocala Pentru foi: 130 gr unt 30 ml ulei 2 oua 100 gr zahar 150 ml lapte 2 linguri si 1/2 cacao 700 gr faina 1 praf de copt 2 lingurite vanilie Pentru umplutura de branza: 550 gr branza de vaci 2 oua 120 gr zahar 2 linguri faina coaja rasa de portocala 2 lingurite rom 2-3 linguri gris

2 kg dovleac placintar curatat

150 ml sirop de gutui

1 lingura amidon

4 linguri ulei

2 stelute de anason

scortisoara

2 lingurite vanilie

coaja rasa de portocala

130 gr unt

30 ml ulei

2 oua

100 gr zahar

150 ml lapte

2 linguri si 1/2 cacao

700 gr faina

1 praf de copt

2 lingurite vanilie

550 gr branza de vaci

2 oua

120 gr zahar

2 linguri faina

coaja rasa de portocala

2 lingurite rom

2-3 linguri gris

Categorii