Desert prajitura cu foi, umplutura de dovleac si branza
Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert prajitura cu foi, umplutura de dovleac si branza
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert prajitura cu foi, umplutura de dovleac si branza
"Reteta romaneasca" Daca tot am descoperit anul acesta ca alor mei le plac deserturile cu dovleac, am pregatit aceasta prajitura cu foi cu cacao, combinata cu umplutura de dovleac si branza dulce de vaci. Este o combinatie super reusita, super delicioasa. Este de probat reteta, va garantez!
Ingrediente Desert prajitura cu foi, umplutura de dovleac si branza
Pentru umplutura de dovleac: 2 kg dovleac placintar curatat 150 ml sirop de gutui 1 lingura amidon 4 linguri ulei 2 stelute de anason scortisoara 2 lingurite vanilie coaja rasa de portocala Pentru foi: 130 gr unt 30 ml ulei 2 oua 100 gr zahar 150 ml lapte 2 linguri si 1/2 cacao 700 gr faina 1 praf de copt 2 lingurite vanilie Pentru umplutura de branza: 550 gr branza de vaci 2 oua 120 gr zahar 2 linguri faina coaja rasa de portocala 2 lingurite rom 2-3 linguri gris
2 kg dovleac placintar curatat
150 ml sirop de gutui
1 lingura amidon
4 linguri ulei
2 stelute de anason
scortisoara
2 lingurite vanilie
coaja rasa de portocala
130 gr unt
30 ml ulei
2 oua
100 gr zahar
150 ml lapte
2 linguri si 1/2 cacao
700 gr faina
1 praf de copt
2 lingurite vanilie
550 gr branza de vaci
2 oua
120 gr zahar
2 linguri faina
coaja rasa de portocala
2 lingurite rom
2-3 linguri gris