Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)
Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Franta. Cum sa faci Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)
Reteta low carb si fără gluten. https://www.blogulluicatalina.com/2021/10/prajitura-cu-ricotta-si-prune-low-carb.html
250 gr ricotta 3 ouă 2 linguri de făină de cocos 4 linguri îndulcitor natural eritritol 3 linguri de iaurt Skyr 4 prune roșii 10 picături de stevie de vanilieBateți ouăle cu îndulcitoriul si picaturile de stevia.
Adăugați făina de cocos apoi iaurtul si amestecati.
Incorporați branza ricotta la final. Se amestecă bine și se toarnă într-o formă unsa cu unt (18/25 cm).
Puneți prunele roșii tăiate felii deasupra și introduceți în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 45 de minute.
Se lasă să se răcească, se decorează cu îndulcitor pudră.
Ingrediente Desert prajitura cu ricotta si prune (low carb, fara gluten)
250 gr ricotta
3 ouă
2 linguri de făină de cocos
4 linguri îndulcitor natural eritritol
3 linguri de iaurt Skyr
4 prune roșii
10 picături de stevie de vanilie