Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas
Reteta culinara Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas din categoria Prajituri. Cum sa faci Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas
Am incercat o alta varianta a celebrei prajituri de post modificand atat aluatul cat si crema. A iesit o bunatate!
Ingrediente Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas
5 linguri bulion
10 linguri apa
15 linguri ulei
100 gr zahar
700 gr faina
1 plic praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingura otet de mere
1 varf cutit sare
1200 ml apa
1 lingura ulei de masline
250 gr gris
2 linguri faina
450 gr compot de ananas(doar fructele)
125 gr zahar
1 varf cutit sare
400 gr gem de prune cu miez de nuca