Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas

Reteta culinara Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas din categoria Prajituri. Cum sa faci Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas

 

Am incercat o alta varianta a celebrei prajituri de post modificand atat aluatul cat si crema. A iesit o bunatate!

Ingrediente Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas

5 linguri bulion

10 linguri apa

15 linguri ulei

100 gr zahar

700 gr faina

1 plic praf de copt

1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

1 lingura otet de mere

1 varf cutit sare

1200 ml apa

1 lingura ulei de masline

250 gr gris

2 linguri faina

450 gr compot de ananas(doar fructele)

125 gr zahar

1 varf cutit sare

400 gr gem de prune cu miez de nuca

Categorii