Desert prajitura de post cu suc de rosii, crema de gris si gem de capsuni

Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert prajitura de post cu suc de rosii, crema de gris si gem de capsuni

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert prajitura de post cu suc de rosii, crema de gris si gem de capsuni

 

INGREDIENTE
Foi: 15 linguri ulei, 5 linguri zahar, 15 linguri suc de rosii, 500 gr faina alba, un praf de sare, o lingurita bicarbonat de sodiu, esenta de vanilie, otet pentru stins bicarbonatul. Crema: 1 litru de apa, 100 gr zahar, 200 gr gris, 200gr margarina la pachet, coaja rasa de portocala, sucul de la portocala, esenta de vanilie, un borcan de 400 gr gem de capsuni.

Ingrediente Desert prajitura de post cu suc de rosii, crema de gris si gem de capsuni

Foi:

15 linguri ulei,

5 linguri zahar,

15 linguri suc de rosii,

500 gr faina alba,

un praf de sare,

o lingurita bicarbonat de sodiu,

esenta de vanilie,

otet pentru stins bicarbonatul.

Crema:

1 litru de apa,

100 gr zahar,

200 gr gris,

200gr margarina la pachet,

coaja rasa de portocala,

sucul de la portocala,

esenta de vanilie,

un borcan de 400 gr gem de capsuni.

Categorii