Desert prajitura grilaj cu blat de cacao si crema de branza
Reteta culinara din categoria Prajituri. Cum sa faci Desert prajitura grilaj cu blat de cacao si crema de branza
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert prajitura grilaj cu blat de cacao si crema de branza
Pentru familie numeroasa dublati cantitatile, dar si tava sa fie mai mare! ;)
INGREDIENTE
Intr-un bol punem ouale, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare si incepem sa mixam bine pana ce compozitia se albeste, dupa care adaugam lichidele (laptele, uleiul si esenta de vanilie), omogenizam si la final punem faina cu cacaua si praful de copt cernute. Amestecam bine pana obtinem un aluat omogen. Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava dreptunghiulara de dimensiune 27cm-18cm tapetata cu hartie de copt si dam deoparte pana ne ocupam de crema... Pentru crema: Branza o amestecam cu zaharul pudra, oul, amidonul si putina esenta de vanilie pentru aroma si cu o lingura punem peste blatul de cacao in model de diagonala pana terminam toata crema. Dam tava la cuptorul preincalzit la 175°C pentru 30 minute. Cand este gata o pudram cu zahar pudra! Delicioasa!
Ingrediente Desert prajitura grilaj cu blat de cacao si crema de branza
Pentru blat:
2 oua
1 praf de sare
100g-120g zahar
1 plic zahar vanilat
80ml lapte
60ml ulei
esenta de vanilie
1 lingura de cacao
150g faina
1 lingurita praf de copt
Pentru crema:
200g crema de branza
80g zahar pudra
1 ou
esenta de vanilie
20g amidon de porumb