Desert prajitura Regina Maria
Reteta culinara Desert prajitura Regina Maria din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert prajitura Regina Maria
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert prajitura Regina Maria
Nu stiu de unde-i vine numele, dar am vazut o gramada de retete cu aceasta prajitura si am zis sa o incerc si eu :) Bineinteles ca am adaptat-o dupa gustul meu si am aromat-o cu cafea si portocale, imi place mult combinatia asta cu ciocolata. A iesit minunat!
Ingrediente Desert prajitura Regina Maria
5 oua
un praf de sare
100 gr zahar
100 gr faina
20 ml ulei
1 lingurita esenta de vanilie
6 albusuri
un praf de sare
100 gr zahar
150 gr nuci macinate
40 gr faina
6 galbenusuri
150 gr zahar
30 gr faina
30 gr cacao
40 ml lapte
300 gr mascarpone
1 lingurita esenta de cafea
1 lingurita esenta de portocale
80 ml apa
20 ml suc de portocale
30 gr zahar
1 lingurita coaja rasa portocala
fulgi de ciocolata alba