Desert prajitura Rudi cu branza si cacao

Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Ungaria. Cum sa faci Desert prajitura Rudi cu branza si cacao

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert prajitura Rudi cu branza si cacao

 

Prajitura Rudi cu branza si cacao este o delicioasa prajitura de casa!

 

INGREDIENTE
Pentru aluat: 400 gr faina 250 gr unt 150 gr zahar 1 zahar vanilat 1 galbenus 1 pachetel praf de copt 2 linguri de cacao Pentru umplutura: 750 gr branza de vaci 3 oua 125 gr zahar 1 lingurita esenta de vanilie

Ingredientele pentru aluat se pun intr-un bol si se amesteca cu lingura.

In alt bol, se amesteca ingredientele pentru umplutura.

Se ia o tava si se pune hartie de copt.

Se pune jumatate din aluat, se adauga umplutura de branza, iar deasupra se pune restul de aluat. Aluatul se poate intinde sau se poate rade.

Se tava la cuptor si se coace prajitura 45 de minute, la 180 de grade C.

Se lasa la racit, apoi se feliaza si se serveste.

Ingrediente Desert prajitura Rudi cu branza si cacao

Pentru aluat:

400 gr faina

250 gr unt

150 gr zahar

1 zahar vanilat

1 galbenus

1 pachetel praf de copt

2 linguri de cacao

Pentru umplutura:

750 gr branza de vaci

3 oua

125 gr zahar

1 lingurita esenta de vanilie

Categorii