Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)

Reteta culinara Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca) din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)

 

Această rețetă delicioasă ii aparține d-nei Anișoara Ursan și mi-a făcut cu ochiul în revista Cărticica Practică. Vă invit să o încercați și voi! Eu am înlocuit dulceața de coacăze cu cea de zmeură și deasupra am făcut un jeleu de mure, în loc de jeleu de coacăze.

Ingrediente Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)

200 g biscuiți digestivi

100 g miez de nucă prăjit

120 g unt

Piureul de ananas:

300 g ananas din compot

100 ml frișcă lichidă

100 ml apă

10 g gelatină

umplutura de tapioca:

150 g perle de tapioca

250 ml lapte

100 ml frișcă lichidă

4 linguri zahăr măcinat

4 linguri dulceață de zmeură

Jeleul:

250 g mure congelată

10 g gelatină

250 ml apă

3 linguri zahăr

Categorii