Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre
Reţetă de preparare a papanaşilor. Reteta culinara Desert de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre
Reteta de preparare a papanasilor Papanasii sunt specifici zonei Moldovei si sunt printre deserturile mele preferate. Imi amintesc cu drag de vacantele petrecute la bunici, cand eram rasfatati cu acest desert.
Ingrediente Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre
Reteta de preparare a papanasilor
350 g de branza de vaci
330-350 g faina
2 oua
50 g zahar
1 praf de sare
1 lingurita praf de copt
1 plic de zahar vanilat
500 ml ulei (pentru prajit)
faina pentru lucru
pentru servit:
dulceata dupa gust (eu am folosit de cirese negre)
smantana