Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre

Reţetă de preparare a papanaşilor. Reteta culinara Desert de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre

 

Reteta de preparare a papanasilor  Papanasii sunt specifici zonei Moldovei si sunt printre deserturile mele preferate. Imi amintesc cu drag de vacantele petrecute la bunici, cand eram rasfatati cu acest desert.

Ingrediente Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre

Reteta de preparare a papanasilor 

350 g de branza de vaci

330-350 g faina

2 oua

50 g zahar

1 praf de sare

1 lingurita praf de copt

1 plic de zahar vanilat

500 ml ulei (pentru prajit)

faina pentru lucru

pentru servit:

dulceata dupa gust (eu am folosit de cirese negre)

smantana

Categorii