Desert rulada cu nuca, frisca, gem de caise si ciocolata

Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert rulada cu nuca, frisca, gem de caise si ciocolata

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert rulada cu nuca, frisca, gem de caise si ciocolata

 

,,Bunatati de Craciun'' Aceasta reteta s-a nascut din dorinta de a consuma din ingredientele pe care imi ramasesese cate un pic din toate. Albusuri de la maioneza, putin biscuite si nuca de la umplerea nucilor, jumatate de tableta de ciocolata si am zis ca trebuie sa fac ceva din ele sa nu le mai mut dintr-o parte in alta. Asa ca m-am apucat de treaba, am mai adaugat cateva ingrediente printre care si indulcitorul am zis sa mai reduc din calorii si acesta e rezultatul. O rulada aromata si delicioasa! :X

Ingrediente Desert rulada cu nuca, frisca, gem de caise si ciocolata

Pandispan:

3 oua intregi + 5albusuri

4 linguri de amidon

2 linguri de faina

80 gr nuca amestecata cu biscuiti

4 linguri de indulcitor ( se poate pune mai mult sau mai putin dupa gustul vostru sau chiar zahar)

esenta de vanilie

coaja de portocala razuita

un plic praf de copt

Crema:

1/2 borcan de gem de caise

200 ml frisca Hulala

Decor:

50 gr ciocolata amaruie

150 ml frisca Hulala

ornamente ciocolata de lapte rasa( de la LiDL)

Categorii