Desert strudel cu crema de branza
Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert strudel cu crema de branza
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert strudel cu crema de branza
Cel mai gustos ștrudel! :)
1/2 aluat foietaj 200 gr crema de branza 100 gr capsuni 1 sau 2 linguri de zahar pudraMai intai taiem jumatate din aluatul de foietaj si il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Amestecam crema de branza cu 2 linguri de ou batut (folosim restul de ou pentru a unge strudelul deasupra) si cu 1 lingura de zahar pudra. Dacă considerați că este necesar, puteți adăuga mai mult zahăr pudră.
Pune crema de branza in mijlocul foietajului, apoi adauga capsunile taiate in 2 sau chiar intregi.
Tăiați marginile aluatului în fâșii de aproximativ 1 cm lățime și strângeți bine capetele peste ștrudel pentru a nu ieși crema.
Marginile aluatului le tricotam pentru a-i da o forma frumoasa, il ungem cu ou si il dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Se lasa pana se rumeneste frumos! Lasati sa se raceasca inainte de servire. Poftă bună!
Ingrediente Desert strudel cu crema de branza
1/2 aluat foietaj
200 gr crema de branza
100 gr capsuni
1 ou
2 linguri zahar pudra