Desert tarta cu crema cu lapte de cocos, caju si zmeura

Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert tarta cu crema cu lapte de cocos, caju si zmeura
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert tarta cu crema cu lapte de cocos, caju si zmeura
Astazi vin cu o tarta super delicioasa. Intai de toate, am sa va zic cateva cuvinte despre produsele Sano Vita, pentru ca am folosit din ele la aceasta tarta. Le-am descoperit cu 3-4 ani in urma, nu mai mult si imi plac foarte mult. Nu le-am folosit pe toate, daca asta va imaginati, ca nu poate sa ne placa totul pe lumea asta, dar am cumparat cateva din ele care m-au atras, stiind ca sunt sanatoase si am ramas placut impresionata de ele. De la amestecul de legumele uscate, cereale, fructe uscate, seminte, susan, ulei de cocos si multe altele, au devenit preferatele mele si alor mei. Inainte de Paste am primit de la ei un colet cu multe produse minunate, unele chiar noi pentru mine si am inceput sa le testez. Si da, pot sa spun ca voi ramane fidela multor produse Sano Vita si va recomand cu toata increderea sa le incercati si voi. Pentru inceput, am pregatit o tarta cu caju in crusta, o crema delicioasa cu lapte de cocos, la care am adus un plus de culoare si savoare cu niste zmeura. A fost nebunia noastra de week-end!
Ingrediente Desert tarta cu crema cu lapte de cocos, caju si zmeura
Pentru crusta: 120 gr unt 1 ou 100 gr caju (de la Sano Vita am folosit) 210 gr faina 3 linguri lapte 1 lingurita praf de copt 2 lingurite vanilie un praf de sare Pentru crema: 400 gr lapte vegetal de cocos (de la Sano Vita am folosit) 2 galbenusuri 3 linguri si 1/2 amidon 5 linguri zahar 300 gr mascarpone 1 lingura coaja rasa de lamaie 1 lingurita vanilie 200 gr zmeura
120 gr unt
1 ou
100 gr caju (de la Sano Vita am folosit)
210 gr faina
3 linguri lapte
1 lingurita praf de copt
2 lingurite vanilie
un praf de sare
400 gr lapte vegetal de cocos (de la Sano Vita am folosit)
2 galbenusuri
3 linguri si 1/2 amidon
5 linguri zahar
300 gr mascarpone
1 lingura coaja rasa de lamaie
1 lingurita vanilie
200 gr zmeura