Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone
Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone
Daca este sezonul merelor sa mai pregatim o tarta buna, nu? Cum vine toamna, mereu coc ceva dulce cu mere, pentru ca deserturile cu mere pur si simplu le iubesc!
Ingrediente Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone
Pentru aluatul de tarta: 80 gr unt 70 gr smantana 1 ou 1 lingura zahar 270 gr faina 1 lingurita vanilie un praf de sare Pentru umplutura: 1.2 kg mere 3 pere (optional) 2 linguri zahar 1 lingura amidon 1 lingurita unt scortisoara Pentru pandispan: 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina 1 lingurita praf de copt 1 lingurita vanilie Pentru crema mascarpone: 500 gr mascarpone 2-3 linguri zahar pudra 1 lingurita vanilie 3 linguri gem de zmeura ciocolata rasa zmeura pentru decor
80 gr unt
70 gr smantana
1 ou
1 lingura zahar
270 gr faina
1 lingurita vanilie
un praf de sare
1.2 kg mere
3 pere (optional)
2 linguri zahar
1 lingura amidon
1 lingurita unt
scortisoara
3 oua
3 linguri zahar
3 linguri faina
1 lingurita praf de copt
1 lingurita vanilie
500 gr mascarpone
2-3 linguri zahar pudra
1 lingurita vanilie
3 linguri gem de zmeura
ciocolata rasa
zmeura pentru decor