Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone

Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone

 

Daca este sezonul merelor sa mai pregatim o tarta buna, nu? Cum vine toamna, mereu coc ceva dulce cu mere, pentru ca deserturile cu mere pur si simplu le iubesc!

Ingrediente Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone

Pentru aluatul de tarta: 80 gr unt 70 gr smantana 1 ou 1 lingura zahar 270 gr faina 1 lingurita vanilie un praf de sare Pentru umplutura: 1.2 kg mere 3 pere (optional) 2 linguri zahar 1 lingura amidon 1 lingurita unt scortisoara Pentru pandispan: 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina 1 lingurita praf de copt 1 lingurita vanilie Pentru crema mascarpone: 500 gr mascarpone 2-3 linguri zahar pudra 1 lingurita vanilie 3 linguri gem de zmeura ciocolata rasa zmeura pentru decor

80 gr unt

70 gr smantana

1 ou

1 lingura zahar

270 gr faina

1 lingurita vanilie

un praf de sare

1.2 kg mere

3 pere (optional)

2 linguri zahar

1 lingura amidon

1 lingurita unt

scortisoara

3 oua

3 linguri zahar

3 linguri faina

1 lingurita praf de copt

1 lingurita vanilie

500 gr mascarpone

2-3 linguri zahar pudra

1 lingurita vanilie

3 linguri gem de zmeura

ciocolata rasa

zmeura pentru decor

Categorii