Desert tort Kinder fara coacere

Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert tort Kinder fara coacere

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort Kinder fara coacere

 

INGREDIENTE
Ingrediente pentru blat 350 gr biscuiti digestivi 150 gr unt Crema I 150 gr zahar 4 oua intregi 1 lingura faina 550 ml lapte 150 gr margarina Crema II 100 gr zahar 40 gr cacao 1 buc ou intreg 100 ml lapte 100 gr margarina 4 linguri de nutella Crema III 400 ml frisca

Se sfarama biscuitii digestivi. Se topeste untul si se adauga peste biscuti amestecand foarte bine. Compozitia rezultata se pune intr-o tava de tort cu peretii detasabili si se taseaza foarte bine. Se lasa biscuitii tasati la rece timp de o ora.

Pentru crema de vanilie se amesteca zahaul, oualle, faina si laptele si se pun pe foc sa fiarba pana cand se ingroasa. Se lasa sa se raceasca crema obtinuta care apoi se amesteca cu margarina. Crema se intinde peste tort si se lasa din nou la rece pana la fierberea cremei de ciocolata. Se amesteca zaharul cu cacaua si cu oul sa se incorporeze toate ingredientele foarte bine peste care se adauga laptele apoi se pune pe foc sa fiarba pana se ingroasa crema. Se lasa si acesta crema sa se raceasca. Cand este rece, se amesteca cu margarina, apoi se adauga nutella. Se pune si aceasta crema peste tort.

Frisca lichida se bate foarte bine cu mixerul si se adauga peste cele doua creme. Deasupra se rade ciocolata.

Ingrediente Desert tort Kinder fara coacere

Ingrediente pentru blat

350 gr biscuiti digestivi

150 gr unt

Crema I

150 gr zahar

4 oua intregi

1 lingura faina

550 ml lapte

150 gr margarina

Crema II

100 gr zahar

40 gr cacao

1 buc ou intreg

100 ml lapte

100 gr margarina

4 linguri de nutella

Crema III

400 ml frisca

Categorii