Desert tort Kinder fara coacere
Reteta culinara din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Desert tort Kinder fara coacere
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert tort Kinder fara coacere
INGREDIENTE
Se sfarama biscuitii digestivi. Se topeste untul si se adauga peste biscuti amestecand foarte bine. Compozitia rezultata se pune intr-o tava de tort cu peretii detasabili si se taseaza foarte bine. Se lasa biscuitii tasati la rece timp de o ora.
Pentru crema de vanilie se amesteca zahaul, oualle, faina si laptele si se pun pe foc sa fiarba pana cand se ingroasa. Se lasa sa se raceasca crema obtinuta care apoi se amesteca cu margarina. Crema se intinde peste tort si se lasa din nou la rece pana la fierberea cremei de ciocolata. Se amesteca zaharul cu cacaua si cu oul sa se incorporeze toate ingredientele foarte bine peste care se adauga laptele apoi se pune pe foc sa fiarba pana se ingroasa crema. Se lasa si acesta crema sa se raceasca. Cand este rece, se amesteca cu margarina, apoi se adauga nutella. Se pune si aceasta crema peste tort.
Frisca lichida se bate foarte bine cu mixerul si se adauga peste cele doua creme. Deasupra se rade ciocolata.
Ingrediente Desert tort Kinder fara coacere
Ingrediente pentru blat
350 gr biscuiti digestivi
150 gr unt
Crema I
150 gr zahar
4 oua intregi
1 lingura faina
550 ml lapte
150 gr margarina
Crema II
100 gr zahar
40 gr cacao
1 buc ou intreg
100 ml lapte
100 gr margarina
4 linguri de nutella
Crema III
400 ml frisca