Desert turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale

Reteta culinara din categoria Prajituri. Cum sa faci Desert turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale

 

Rețete de suflet Pentru că îmi doream un desert rapid și răcoritor am ales să fac aceste turnulețe cu biscuiți din comerț și o înghețată rapidă.

biscuiti cu jeleu de portocale si ciocolata (2 portii fiecare) 500 gr iaurt grecesc cu ananas, portocale si mandarine 200 ml frisca 1 lingura zahar pudra cu aroma de vanilie afine pentru servire

Amesteca iaurtul cu smantana si zaharul pudra.

Pornim mașina de înghețată și turnăm amestecul. În 20 de minute va fi gata.

Montați turnurile direct pe plăci cu ajutorul unor discuri din oțel inoxidabil. Pentru fiecare turelă puneți un biscuit pe fund, turnați înghețata, apoi puneți un alt biscuit. Pune formele la congelator pentru cel putin 30 de minute sau pana la servire.

Scoateți formele din congelator cu 5 minute înainte de servire. Deschidem discurile introducând un cuțit înăuntru.

Decorați cu afine.

Ingrediente Desert turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale

biscuiti cu jeleu de portocale si ciocolata(cate2 de portie)

500 gr iaurt in stil grecesc cu ananas, portocale si mandarine

200 ml smantana de frisca

1 lingura zahar pudra cu aroma de vanilie

afine pentru servit

Categorii