"Dimineata de Noiembrie"

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare "Dimineata de Noiembrie"

In primul rand se da la incalzit cuptorul la 250 grade. In doua boluri din ceramica cu capac, se injumatatesc ingredientele enumerate astfel: - se curata si se taie bucatele legumele, pastrand cate 2 ciperci intregi pentru fiecare bol, care se vor adauga la sfarsit; - se adauga sare si unt si se da la cuptor pentru circa 20 de minute; - se scot bolurile si se adauga slanina prajita, branza faramitata, ciupercile intregi, se sparg cate 2 oua in fiecare bol si se rade/marunteste cascaval deasupra; Se mai da la cuptor in jur de 10 minute. O miunatie!! Am incercat-o si cu conopida si brocoli, doar ca in acest caz am lasat-o mai mult la cuptor pentru a se muia bine legumele.

Ingrediente "Dimineata de Noiembrie"

Ca si ingrediente: legume

multe

de care vreti si de care aveti.

In cazul de fata am folosit (toate impartite la doi

deoarece am facut doua portii):

1 rosie maricica

1 mana mazare verde boabe

1 ardei rosu gra

vreo 10 ciuperci champignon mai micute

praz

slanina taiata fasii mici si prajita bine

4 oua

100gr telemea

100gr cascaval

sare de mare

Categorii