Dip cu spanac si anghinare (spinach and artichoke dip)
Instructiuni de preparare Dip cu spanac si anghinare (spinach and artichoke dip)
Amestecati toate ingredientele si puneti-le intr-un vas de yena (sau termorezistent).
Coaceti la 180 grade C intre 20 si 30 de minute, pana vedeti ca compozitia fierbe pe marginile vasului – si pe deasupra se formeaza o crusta aurie.
Serviti cu crutoane de paine sau tortillas chips.Cel mai delicios dip din lume si primul in topul preferintelor mele!!!
Ingrediente Dip cu spanac si anghinare (spinach and artichoke dip)
1/2 punga de spanac inghetat (luat to de la Carrefour) (dezghetat si taiat marunt daca nu e deja macinat)
1 conserva de artichoke marinat-taiat marunt
120 g de crema de branza (Philadelphia)
1/2 cana smantana
1/4 cana maioneza
1 catel de usturoi zdrobit
1/2 lingurita sos de chili
1/4 cana de parmigiano reggiano (razalit)
1/4 cana branza mozzarella (razalita)