Dovleac copt cu arome mexicane, quinoa si salsa de avocado si fasole

Reteta culinara Dovleac copt cu arome mexicane, quinoa si salsa de avocado si fasole din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Dovleac copt cu arome mexicane, quinoa si salsa de avocado si fasole

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Dovleac copt cu arome mexicane, quinoa si salsa de avocado si fasole

 

INGREDIENTE
1 dovleac mic 1 1/2 lingurita mix condimente mexicane 1/2 cub concentrat de legume 120 grame quinoa (orez/ couscous) 2 rosii 1 avocado 1 lime 240 grame fasole din conserva (eu am folosit Kidney, se poate folosi si neagra) 1 legatura mica de menta 1 legatura mica de coriandru/ patrunjel 200 grame smantana groasa/ iaurt grecesc/ creme fraiche 15 grame seminte de dovleac, nesarate, neprajite. ulei de masline sare/piper

Ingrediente Dovleac copt cu arome mexicane, quinoa si salsa de avocado si fasole

1 dovleac mic

1 1/2 lingurita mix condimente mexicane

1/2 cub concentrat de legume

120 grame quinoa (orez/ couscous)

2 rosii

1 avocado

1 lime

240 grame fasole din conserva (eu am folosit Kidney, se poate folosi si neagra)

1 legatura mica de menta

1 legatura mica de coriandru/ patrunjel

200 grame smantana groasa/ iaurt grecesc/ creme fraiche

15 grame seminte de dovleac, nesarate, neprajite.

ulei de masline

sare/piper

Categorii