Dovleac copt cu arome mexicane, quinoa si salsa de avocado si fasole
Reteta culinara Dovleac copt cu arome mexicane, quinoa si salsa de avocado si fasole din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Dovleac copt cu arome mexicane, quinoa si salsa de avocado si fasole
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Dovleac copt cu arome mexicane, quinoa si salsa de avocado si fasole
INGREDIENTE
Ingrediente Dovleac copt cu arome mexicane, quinoa si salsa de avocado si fasole
1 dovleac mic
1 1/2 lingurita mix condimente mexicane
1/2 cub concentrat de legume
120 grame quinoa (orez/ couscous)
2 rosii
1 avocado
1 lime
240 grame fasole din conserva (eu am folosit Kidney, se poate folosi si neagra)
1 legatura mica de menta
1 legatura mica de coriandru/ patrunjel
200 grame smantana groasa/ iaurt grecesc/ creme fraiche
15 grame seminte de dovleac, nesarate, neprajite.
ulei de masline
sare/piper