Dovleac gratinat cu alune si parmezan
Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Specific Franta. Cum sa faci Dovleac gratinat cu alune si parmezan
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Dovleac gratinat cu alune si parmezan
Suntem in plin sezon de dovleac. Va propun o reteta festiva, o garnitura ideala la o friptura, un peste sau la fructe de mare. Eu am facut scoici St Jacques care la fel sunt de sezon in aceasta perioada. Nu puneti parmezan si aveti o reteta buna de post. https://www.blogulluicatalina.com/2019/12/dovleac-gratinat-cu-alune-si-parmezan.html
Ingrediente Dovleac gratinat cu alune si parmezan
6 felii de dovleac de 1,5 cm /700 g
20 gr de unt
400 ml de supa de legume sau pui (apa fierbinte si 1/2 Kub)
1 ceapa rosie mica
1 catel de usturoi
30 gr de alune prajite
30 gr de parmezan ras
sare, boia de ardei
piper