Dovlecei pane cu branza de vaci

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam sa se scurga de apa cca 30 min-1 ora daca avem timp. Batem ouale cu condimentele, adaugam branza de vaci proaspata, amestecam bine. Fiecare felie de dovlecei o trecem prin faina pe ambele parti, prin amestecul de ou si apoi prin pesmet. Prajim in baie de ulei incins bine pe ambele parti. Scoatem pe un servetel absorbant. Servim cu mujdei.

Ingrediente Dovlecei pane cu branza de vaci

2 dovlecei potriviti

sare

2 -3 oua

sare

piper

cimbrisor

ierburi si marar

boia de ardei

200 g branza de vaci

faina

pesmet

Categorii