Dovlecei sotati, cu pesmet si usturoi
Reteta culinara din categoria Mancaruri de post. Specific Romania. Cum sa faci Dovlecei sotati, cu pesmet si usturoi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Dovlecei sotati, cu pesmet si usturoi
Voiam să fac o anumită rețetă cu dovlecei, pentru că mi s-au părut foarte fragezi și buni, dar m-am răzgândit și am făcut altceva. Ceva ce stătea de mult în așteptare și care se prepară foarte ușor și repede, adică exact ce-mi trebuia mie, în lipsă de timp. O rețetă de post, care poate fi și o garnitură ușoară și plăcută pentru un fel principal din carne de porc (adică mai grasă).
Ingrediente Dovlecei sotati, cu pesmet si usturoi
2 dovlecei
100 grame de pesmet
2-3 căței de usturoi
ulei de floarea soarelui, pentru călit
sare
piper