Dovlecei sotati, cu pesmet si usturoi

Reteta culinara din categoria Mancaruri de post. Specific Romania. Cum sa faci Dovlecei sotati, cu pesmet si usturoi

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Dovlecei sotati, cu pesmet si usturoi

 

Voiam să fac o anumită rețetă cu dovlecei, pentru că mi s-au părut foarte fragezi și buni, dar m-am răzgândit și am făcut altceva. Ceva ce stătea de mult în așteptare și care se prepară foarte ușor și repede, adică exact ce-mi trebuia mie, în lipsă de timp. O rețetă de post, care poate fi și o garnitură ușoară și plăcută pentru un fel principal din carne de porc (adică mai grasă).

Ingrediente Dovlecei sotati, cu pesmet si usturoi

2 dovlecei

100 grame de pesmet

2-3 căței de usturoi

ulei de floarea soarelui, pentru călit

sare

piper

Categorii