Dovlecei sotati, cu ton, sos de rosii si ricotta
Reteta culinara din categoria Mancaruri de legume. Specific Italia. Cum sa faci Dovlecei sotati, cu ton, sos de rosii si ricotta
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Dovlecei sotati, cu ton, sos de rosii si ricotta
O mancare lejera, rapida de seara, sau un antreu sau puteti face tartine bruschetta pentru apéro. Puteti inlocui branza ricotta sarata cu telemea de oaie. https://www.blogulluicatalina.com/2018/09/dovlecei-sotati-cu-ton-sos-de-rosii-si.html
Ingrediente Dovlecei sotati, cu ton, sos de rosii si ricotta
1 dovlecel frumos
1 conserva de ton natur -160 g
200 g de sos de rosii de casa
40 g de ricotta sarata (telemea de oaie)
1 ceapa salota
2 catei de usturoi mici sau unul mare
1/2 lingurita de paprika afumata
4 felii de rosii uscate
2 linguri de ulei
sare, piper
8 masline negre