Dovlecei umpluti
Reteta culinara Dovlecei umpluti din categoria Pui. Cum sa faci Dovlecei umpluti
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Dovlecei umpluti
Sunt foarte gustosi pot inlocui un fel principal.
INGREDIENTE
Spalati si taiati dovleceii pe jumatate pe lungime si scobiti interiorul cu o lingura.
Taiati pieptul de pui in bucatele mici si prajiti-le intr-o tigaie cu putin ulei. Condimentati cu sare si piper dupa gust.
Ciupercile trebuie spalate bine, taiate in bucatele mici, calite in ulei si condimentate cu sare si piper dupa gust.
Puneti in fiecare felie de dovlecel scobita un strat de piept de pui prajit, apoi unul de mozzarella rasa, apoi un strat de ciuperci calite.
Amestecati smantana cu un ou si turnati-o peste dovlecei. Presarati patrunjelul tocat si asezati peste fiecare dovlecel felii de cascaval, peste care puneti feliile de bacon.
Bagati tava cu dovlecei in cuptorul preincalzit la 180°C timp de circa 30 minute pana cand se rumenesc frumos.
Ingrediente Dovlecei umpluti
Dovlecei 2 buc.
piept de pui 300 g
cascaval 300 g
mozzzarella rasa 200 g
ciuperci champignon 400 g
bacon 100 g
smantana 150 ml
oua 2 buc
patrunjel verde 1 legatura
ulei 20 ml
sare,piper dupa gust