DROB CU INIMI DE PASARE (RATA, CURCAN)

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare DROB CU INIMI DE PASARE (RATA, CURCAN)

Inimile se spala si se pun la fiert. Cand sunt gata, se dau prin masina de tocat, se amesteca cu trei galbenusuri, ceapa verde, verdeata, albusurile batute spuma, sarea si piperul. Jumatate din compizitie se toarna intr-o tava de chec, unsa si tapetata cu pesmet. Se asaza ouale intregi, se pune restul de compozitie de drob, se unge deasupra cu putin ulei sau unt si se da la cuptor.

Ingrediente DROB CU INIMI DE PASARE (RATA, CURCAN)

500 g inimi de rata/ curcan

3 oua crude

3 oua fierte tari

3 legaruri de ceapa verde

marar

patrunjel

sare

piper.

Categorii