Drob cu maruntaie de vitel si pui

Reteta culinara Drob cu maruntaie de vitel si pui din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Drob cu maruntaie de vitel si pui

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Drob cu maruntaie de vitel si pui

 

Rețete de Paște

750 g organe de vițel (plămâni și rinichi) 500 g ficat de pui 500 g ceapă verde 300 g usturoi verde 200 g marar si patrunjel 100 ml ulei 6 albusuri 2 oua 1 lingură plină de delicate făcute în casă sare piper 5 oua fierte Crustă 2 galbenusuri un vârf de cuțit de sare 2 linguri de faina putin lapte daca amestecul este prea gros

Mai întâi am fiert măruntaiele. Dupa ce au fiert, le-am lasat sa se raceasca, apoi le-am taiat cubulete mici. Apoi am curățat ceapa și usturoiul, le-am spălat și le-am tăiat în bucăți mici. Am procedat la fel cu verdeturile. Am incalzit uleiul, am pus ceapa, usturoiul si delicatesa si le-am calit bine, la final am adaugat verdeata si le-am lasat sa fiarba vreo 5-6 minute.

Intr-un bol am pus maruntaiele tocate marunt, am adaugat amestecul calit, am amestecat si adaptat cu sare si piper. Am adaugat albusurile si cele 2 oua si le-am incorporat bine. Am asezat compozitia in doua tavi, una tapetata cu hartie de copt si alta din aluminiu. Am pus prima data un strat de compozitie, am depus oua fierte si am acoperit cu inca un strat de compozitie. Pentru crusta am amestecat ouale cu sare, faina si lapte daca era nevoie. Am turnat amestecul de crusta peste compozitia drob. Am preincalzit cuptorul la 180 de grade, am bagat tava la cuptor (am pus cealalta tava la congelator si am mai dat-o alta data, si am facut prea mult), am lasat focul mediu si am copt cam 1 ora si 30 minute. Am scos tava din cuptor, am lasat-o sa se raceasca bine, apoi am scos tamburul pe o farfurie.

Ingrediente Drob cu maruntaie de vitel si pui

750 g organe vitel ( plaman si rinichi )

500 g ficat pui

500 g ceapa verde

300 g usturoi verde

200 g marar si patrunjel

100 ml ulei

6 albusuri

2 oua

1 lingura plina cu delikat home made

sare

piper

5 oua fierte

Crusta

2 galbenusuri

un praf de sare

2 linguri faina

un pic de lapte daca e prea gros amestecul

Categorii

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă - Cum se

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica - Cum se prepara Cornuri cu branza sarata - R

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid - Cum se prepara Tarta rustica cu ro

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Reteta culinara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat din categoria Ape

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Reteta culinara Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios din categoria Aperitive / Garnitur

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Reteta culinara Tarta rustica cu rosii si cascaval din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Rom

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă - Cum se prepara Pâine umplută cu brâ