Drob de caprioara in foaie de placinta

Reteta culinara Drob de caprioara in foaie de placinta din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Drob de caprioara in foaie de placinta

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Drob de caprioara in foaie de placinta

 

INGREDIENTE
organe de la o caprioara(ficat, plaman, inima) 400 gr spata de porc 2 legaturi marar 3 legaturi patrunjel 2 legaturi ceapa verde 4 oua sare piper negru macinat 4 foi de placinta putin ulei pentru uns tava si uns foile deasupra Taiem organele in bucati mai mici si le tinem 1/2 de ora in apa rece. Le fierbem putin, pana isi schimba culoarea si nu mai iese sange. Le lasam la racit, apoi le tragem prin masina de carne, folosind o sita cu gauri mari. Intr-un vas amestecam organele cu carnea de porc, sare, piper dupa gust. ouale, ceapa verde si verdeturile tocate fin.Intr-o tava unsa cu putin ulei punem 2 foi de placinta, intindem compozitia, apoi acoperim cu celalalte 2 foi. Stropim cu putin ulei si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.Lasam sa se raceasca. Servim rece la aperitiv.

Ingrediente Drob de caprioara in foaie de placinta

organe de la o caprioara(ficat, plaman, inima)

400 gr spata de porc

2 legaturi marar

3 legaturi patrunjel

2 legaturi ceapa verde

4 oua

sare

piper negru macinat

4 foi de placinta

putin ulei pentru uns tava si uns foile deasupra

Categorii