Drob de carne cu oua fierte

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Drob de carne cu oua fierte

Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata in lapte si bine stoarsa,parmezanul,usturoiul si patrunjelul sau mararul tocat,piper dupa gust.Amestecam bine aceasta compozitie,o acoperim cu folie transparenta si o dam la frigider timp de 30 minute.Intre timp fierbem 3 oua timp de 10 minute,si le lasam la racit.Pregatim o tava de cozonac cu folie de cuptor unsa cu putin unt,si incalzim cuptorul la 200 °.Asezam pe o folie de aluminiu sau transparenta compozitia de carne tocata,punem cele 3 oua pe orizontal ,unul dupa altul,si formam un salam cu ajutorul foliei,cu grija ca ouale sa fie bine incrporate.Ii dam bine forma unui salam si apoi scoatem cu grija folia.Asezam drobul in tava si dam la cuptor cca 1 h,la 180 grade.Cand este gata,il lasam sa se raceasca vreo 2 ore ca sa-l putem taia felii.Pofta buna!

Ingrediente Drob de carne cu oua fierte

700-800 gr carne tocata mixta

3 oua fierte

200 gr paine uscata inmuiata in lapte si scursa bine

100 gr parmezan

2 oua

2 catei de usturoi pisati

patrunjel sau marar

sare

Categorii