Drob de miel - reteta veche din Dobrogea

Reteta culinara Drob de miel - veche din Dobrogea din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Drob de miel - reteta veche din Dobrogea
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Drob de miel - reteta veche din Dobrogea
Am foarte multe retete de la gospodinele din Dobrogea, mai ales din Medgidia, Constanta si Tulcea, pentru ca soacra mea si grupul ei de prietene sunt din aceasta zona frumoasa si mai ales, pentru ca, bucataresc foarte bine de vreo 40 de ani ! Drobul de miel este traditional pentru masa de Paste, iar reteta de mai jos este absolut delicioasa. Este foarte simplu de pregatit, si nu va trebuie mai mult de 30-40 de minute!!!
Ingrediente Drob de miel - reteta veche din Dobrogea
1 kg de organe de miel ( ficat, plamani, inima)
3 legaturi de ceapa verde
3 legaturi de usturoi verde
2 legaturi de patrunjel
2 legaturi de marar
sare
piper
6 oua nefierte
4 oua fierte
1 prapur de miel