Drob de pui cu leurda

Timp de preparare o ora si 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Drob de pui cu leurda

Pentru început, fierbeți ficatul curățat în apă fără sare. Tăiați verdeața în bucăți mici și puneți-le într-un castron. După ce s-a răcit ficatul, se taie cubulețe și se adaugă peste verdeață. Adăugați ouăle crude și condimentele după gust, amestecați. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. La mijloc se pun ouăle de prepeliță fierte timp îndelungat și se da tava la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, până se leagă aluatul. Il lasam la racit dupa care il putem servi. Poftă bună !

Ingrediente Drob de pui cu leurda

500 g ficat de pui

5 oua crude

6 oua de prepeliță fierte

2 legături ceapa verde

2 legături usturoi verde

3 legături leurda

1 legătura patrunjel verde

Sare

piper

Nucșoara

Categorii