Drob din piept de pui cu verdeata

Timp de preparare o ora si 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Drob din piept de pui cu verdeata

Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt. Pieptul de pui spalat il pui la fiert, in apa cu o lingurita de sare. Cand a fiert, il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il tai cubulete. Adaugi verdeata si cele 5 oua batute. Condimentezi dupa gust. Iei o forma de chec de 12 x 22 cm, o imbraci in folie de plastic si torni jumatate din amestec. (eu am folosit o forma de silicon si nu a fost necesar sa o tapetez). Asezi 2 randuri de masline verzi umplute cu ardei rosu si completezi cu restul de amestec. Tasezi si presari deasupra pesmet fin. Dai la cuptor, pentru 35-40 de minute. Cand s-a racit, il tai felii.

Ingrediente Drob din piept de pui cu verdeata

500 g piept de pui dezosat

5 oua

1 legatura patrunjel

1 legatura marar

14 masline verzi umplute cu ardei rosu

30 g unt

sare

piper alb

2 linguri de pesmet fin

Categorii