Drob mixt (vita si pui)
Reteta culinara Drob mixt (vita si pui) din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Drob mixt (vita si pui)
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Drob mixt (vita si pui)
Am aflat de la Tusi cateva secrete care duc la obtinerea celui mai gustos drob. Sunteti curiosi? Asadar, ca sa faci cel mai bun drob e musai sa pui leustean in compozitie, iar un alt truc este carnea cruda. Carnea cruda folosita trebuie sa fie proaspata si sa aibe cosnistenta tare, ferma (inima, pipote sau pulpe de pui in cazul in care vreti sa faceti drob de pui).
Ingrediente Drob mixt (vita si pui)
1 bucata inima vitel (1400 g)
1 bucata rinichi vitel (400 g)
1 kg ficatei de pui
5 oua (de tara am folosit eu)
1 legatura leustean
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
1 legatura ceapa verde (8 fire)
1/2 plic condiment drob (Fuchs)
6 oua fierte
2 lg ulei de floarea soarelui
1 lg faina de grau
sare
piper
Pentru uns:
1 galbenus amestecat cu 2 lg lapte