Dsert pandispan cu dulceata

Reteta culinara din categoria Prajituri. Cum sa faci Dsert pandispan cu dulceata

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Dsert pandispan cu dulceata

 

INGREDIENTE
2 oua 80 g zahar 170 g faina 1 praf de copt 20 g cacao 40 ml lapte 40 g unt 4 linguri dulceata de smochine

Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, cacaua.

Untul il topim si il amestecam cu laptele.

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine pana ce se omogenizeaza.

Adaugam amestecul de lapte, amestecul de faina si cu o paleta amestecam cu miscari de jos in sus pana ce se omogenizeaza.

Turnam compozitia in tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt, adaugam dulceata deasupra (a mea a fost prea lichida).

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar sau cu frisca.

Ingrediente Dsert pandispan cu dulceata

2 oua

80 g zahar

170 g faina

1 praf de copt

20 g cacao

40 ml lapte

40 g unt

4 linguri dulceata de smochine

Categorii