Duo rulou de pui si vitel,cu piure de morcovi si dulceata de merisoare cu ardei iute
Reteta culinara Duo rulou de pui si vitel,cu piure de morcovi si dulceata de merisoare cu ardei iute din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Duo rulou de pui si vitel,cu piure de morcovi si dulceata de merisoare cu ardei iute
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Duo rulou de pui si vitel,cu piure de morcovi si dulceata de merisoare cu ardei iute
Cand am pregatit acest fel de mancare am pornit de la un singur ingredient pe care il aveam in camara inca de anul trecut si abia asteptam sa fac ceva cu care sa se potrivesca la gust.Este vorba despre dulceata de ardei iute cu merisoare.Nu stiu cat de mult va place voua, dar eu sunt mare fan. Combinatia cu carne este perfecta, fapt pentru care am asociat acest fel principal cu aceasta dulceata.Am facut tare bine, pentru ca a iesit un preparat super savuros, dar si aspectuos:-) Ah... era sa uit,vroiam sa va spun ca dulceata de merisoare eu am avut la indemana, dar daca va tenteaza reteta, la finalul postarii am scris si cum am pregatit-o. S-aveti spor si numa bine!!!
Ingrediente Duo rulou de pui si vitel,cu piure de morcovi si dulceata de merisoare cu ardei iute
400 gr.piept de pui
400 gr.antricot de vitel
100 gr.cascaval
4 oua
1/2 legatura de busuioc
100 gr.spanac
1 catel de usturoi-ulei de masline
300 gr.morcovi
un varf de cutit de nucsoara
sare si piper
Pentru servit si decor:
frunzulite de busuioc
diverse plante aromatice :creson,corinadru,patrunjel cret, fire de chives, frunzulite de salata verde
putina zeama de lamaie
2 linguri dulceata de merisoare cu ardei iute
cateva boabe de mazare