Ecler in foitaj

Reteta culinara Ecler in foitaj din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Ecler in foitaj

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ecler in foitaj

 

INGREDIENTE
Aluat Ecler 200 ml lapte 50 ml lichior crema caramel (optional, se poate inlocui cu altceva sau se pun 250 ml lapte) 70 gr u un praf de sare 1 lingurita zahar 150 gr faina  4-5 oua 800 gr foitaj, taiat in patrate, cu latura de aprox.7 cm  pudding, pentru umplut eclerul  frisca si ciocolata topita, pentru décor

Ingrediente Ecler in foitaj

Aluat Ecler

200 ml lapte

50 ml lichior crema caramel (optional, se poate inlocui cu altceva sau se pun 250 ml lapte)

70 gr u

un praf de sare

1 lingurita zahar

150 gr faina

 4-5 oua

800 gr foitaj, taiat in patrate, cu latura de aprox.7 cm

 pudding, pentru umplut eclerul

 frisca si ciocolata topita, pentru décor

Categorii