Eclere cu crema de ciocolata alba si nuca de cocos

Reteta culinara Eclere cu crema de ciocolata alba si nuca de cocos din categoria Prajituri. Cum sa faci Eclere cu crema de ciocolata alba si nuca de cocos

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Eclere cu crema de ciocolata alba si nuca de cocos

 

INGREDIENTE
Aluat eclere: 500 ml apa 200 ml ulei 250 g faina 6 oua mari (sau 8 mici) 1 praf de sare Crema de ciocolata alba si nuca de cocos: 1,5 l lapte 200 g ciocolata alba Milka 150 g fulgi de nuca de cocos 6 linguri cu varf de faina 200 g zahar Glazura de ciocolata: 1 ciocolata cu lapte Milka 1 ciocolata amaruie Milka 5 linguri lapte

Ingrediente Eclere cu crema de ciocolata alba si nuca de cocos

500 ml apa

200 ml ulei

250 g faina

6 oua mari (sau 8 mici)

1 praf de sare

1,5 l lapte

200 g ciocolata alba Milka

150 g fulgi de nuca de cocos

6 linguri cu varf de faina

200 g zahar

1 ciocolata cu lapte Milka

1 ciocolata amaruie Milka

5 linguri lapte

Categorii