Eierschecke-Prajitura Corinutei

Reteta culinara Eierschecke-Prajitura Corinutei din categoria Prajituri. Specific Germania. Cum sa faci Eierschecke-Prajitura Corinutei

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Eierschecke-Prajitura Corinutei

 

Ieri seara venind io acasa de la servici ,m-a intampinat Cleme cu reteta de Eierschecke a Corinutei,desi era 19:30 ora Germaniei ,m-am pus si eu pe copt,desi ia putin timp dar si rabdare.In reteta nu am pus stafide pentru ca sotului meu ii plac doar asa,dar nu in prajituri si deserturi.Ca alternativa am pus migdale sfaramate.Ar merge si fulgi de ciocolata.Este atat de buna si a iesit inalta rau.O recomand cu mare placere si ii multumesc Corinutei de inca o reteta care m-a dat pe spate.

Ingrediente Eierschecke-Prajitura Corinutei

Ingrediente pentru aluat:

375 gr. faina

150 ml lapte caldut

25 gr. drojdie proaspata sau plic de 7 gr.drojdie uscata

50 gr.unt

50 gr. zahar

1 ou

o priza de sare

Ingrediente pentru crema de branza:

500 gr. branza de vaci(quark)

250 gr. branza Philadelphia

120 gr. zahar

1 zahar vanilat

3 oua

migdale sfaramate(asa vreo 3-4 linguri)

Ingrediente pentru crema de oua:

350 ml lapte

5 oua

1 plic budinca vanilie

150 gr . unt

120 gr.zahar

Categorii