Eierschecke-Prajitura Corinutei

Reteta culinara Eierschecke-Prajitura Corinutei din categoria Prajituri. Specific Germania. Cum sa faci Eierschecke-Prajitura Corinutei
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Eierschecke-Prajitura Corinutei
Ieri seara venind io acasa de la servici ,m-a intampinat Cleme cu reteta de Eierschecke a Corinutei,desi era 19:30 ora Germaniei ,m-am pus si eu pe copt,desi ia putin timp dar si rabdare.In reteta nu am pus stafide pentru ca sotului meu ii plac doar asa,dar nu in prajituri si deserturi.Ca alternativa am pus migdale sfaramate.Ar merge si fulgi de ciocolata.Este atat de buna si a iesit inalta rau.O recomand cu mare placere si ii multumesc Corinutei de inca o reteta care m-a dat pe spate.
Ingrediente Eierschecke-Prajitura Corinutei
Ingrediente pentru aluat:
375 gr. faina
150 ml lapte caldut
25 gr. drojdie proaspata sau plic de 7 gr.drojdie uscata
50 gr.unt
50 gr. zahar
1 ou
o priza de sare
Ingrediente pentru crema de branza:
500 gr. branza de vaci(quark)
250 gr. branza Philadelphia
120 gr. zahar
1 zahar vanilat
3 oua
migdale sfaramate(asa vreo 3-4 linguri)
Ingrediente pentru crema de oua:
350 ml lapte
5 oua
1 plic budinca vanilie
150 gr . unt
120 gr.zahar