Eshkeneh - supa de ceapa si schinduf

Timp de preparare 24 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Eshkeneh - supa de ceapa si schinduf

Sotati ceapa in ulei pana devine aurie, dar nu arsa, si adaugati turmericul si schinduful.

Adaugati cele 2 linguri de faina si amestecati continuu ca sa nu se arda, apoi stingeti cu apa sau supa de legume treptat.

Lasati la fiert aproximativ 30 de minute sau pana cand nu vi se mai pare ca schinduful uscat se simte aspru. Nu uitati sa adaugati sare.

Acum, intr-un castron bateti ouale si le adaugati peste supa zdrentuite. Daca doriti sa adaugati si iaurt, il amestecati cu ouale si procedati ca la supa cu iaurt sau ca la ciorba de burta.

Se serveste cu lamaie si optional cu menta uscata deasupra.

Ingrediente Eshkeneh - supa de ceapa si schinduf

4 cepe taiate fin dau date pe razatoarea mare

o lingurita turmeric

1 litru supa legume sau apa

2 linguri cu faina

2 oua sau mai multe

ulei pentru gatit

sare dupa gust

Categorii