Fajitas cu sos de usturoi si verdeata

Reteta culinara Fajitas cu sos de usturoi si verdeata din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Fajitas cu sos de usturoi si verdeata

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fajitas cu sos de usturoi si verdeata

 

INGREDIENTE

pentru 4 lipii:

180 g lapte 350 g faina 10 g drojdie proaspata 50 ml ulei o lingurita zahar sare

pentru umplutura:

3 rosii un dovlecel un cartof potrivit 2 cepe mici 150 g telemea de vaca 350 g piept de pui 1 ardei rosu gras salata verde patrunjel verde sare ,piper,ulei

pentru sos:

4-5 catei usturoi 3 linguri smantana 2 linguri ulei de masline sare,piper,patrunjel verde

Ingrediente Fajitas cu sos de usturoi si verdeata

180 g lapte

350 g faina

10 g drojdie proaspata

50 ml ulei

o lingurita zahar

sare

3 rosii

un dovlecel

un cartof potrivit

2 cepe mici

150 g telemea de vaca

350 g piept de pui

1 ardei rosu gras

salata verde

patrunjel verde

sare ,piper,ulei

4-5 catei usturoi

3 linguri smantana

2 linguri ulei de masline

sare,piper,patrunjel verde

Categorii