Falafel - simplu si rapid
Chiftelute din naut ce inlocuiesc cu succes proteinele din carne, fiind un preparat ideal pentru vegetarieni sau pentru persoanele care tin post.
Instructiuni de preparare Falafel - simplu si rapid
Puneti nautul scurs, faina, ceapa si usturoiul, tocate, intr-un castron.
Adaugati ierburile si condimentele tocate.
Zdrobiti amestecul cu o presa de zdrobit sau alta unealta asemanatoare, pentru a obtine o pasta nu prea fina. Mixerul trebuie evitat in acest stadiu, intrucat aluatul trebuie sa fie zdrobit grosier.
Formati bile de dimensiunea unei mingi de ping-pong.
Prajiti in ulei fierbinte timp de 3 minute.
Gata!
Ingrediente Falafel - simplu si rapid
400 gr naut din conserva
1 ceapa
1 catel de usturoi
2 linguri de faina
sare
piper
patrunjel proaspat
coriandru proaspat
1 lingurita de cafea de curcuma
2 lingurite de cafea de chimen