Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan
Instructiuni de preparare Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan
Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Intr-un castron combinati pesmetul, parmezanul, sare si piper. In altul bateti ouale cu putina sare si piper.
Taiati dovlecelul in fasii potrivite, pe care le tavaliti prin ou si dupa prin amestecul uscat. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pana devin aurii si crocante.
Intre timp pregatiti sosul: amestecati smantana cu parmezanul si adaugati sare dupa gust.
Ingrediente Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan
Pentru fasiile de parmezan
1 dovlecel mare
1/3 cana pesmet
1/4 cana parmezan ras
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper proaspat macinat
2 oua
Sos cremos de smantana si parmezan:
1/2 cana smantana
1/4 cana parmezan ras
putina sare